Tuesday, September 07, 2004

Penulis GT 2.0 (Menyahut Seruan)

1. Nazmi
2. Adipujangga
3. Tok Rimau
4. Ayares
5. Rudy
6. Amyz
7. Basri
8. Spyz
9. Jigo
10.Adi Beruang
11. OPx
12. Emmayeayea
13.
14.
15.
16.
17.

Download Template untuk tulis kat sini.
Deadline: 1 Ramadhan

Muskil Tentang Templte?
da_amyz: pakai A4 ke letter?da_amyz: sorry.. banyak tanya pulak saya..
Tok Rimau: Mana-mana pun tak apa. Tapi biasanya akan timbul masalah.. kita set kat pc tak sama keluar dari dlm printer.sakit hati? sabar.Ambil hardware.Hardware gunting. Gunting kertas tu dan tampal atas kertas lain.
da_amyz: betul tu..
Tok Rimau: Pastikan ada 1 inci margin kanan dan kiri. 2 inci kat tengah utk ruang kelegaan stapling. Kalau amyz perasan dlm GT1, berterabur bahagian tengahnya.
da_amyz: tak kisah.. benda2 ni saya boleh adjust..

3 comments:

Anonymous said...

I can't view the template. and ive already mentioned not sure about joininglahhhhhhhhhh I don't have any ramadhan or raya related entries except to say,

"semua orang dengki, mereka tak bagi duit raya lagi."

haha.

-rafthah-

emma said...

lagi mudah kalau buat guna format publisher. yang di print sama dengan dalam setting computer.. takde la margin kiri kanan terlajak ke apa..

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. » »