Friday, September 17, 2004

Artikel GT2 Mula Tiba

GT2 Cover - Draf Satu
Cover Page: Draf 2
Cover Design: http://sinaganaga.blogspot.com/

GT1 sudah selesai diedarkan kepada pengedar-pengedar. Terimakasih kepada penulis-penulis yang mengambil bahagian. Diharap tidak serik :). Artikel untuk GT2 mula tiba.

Pratayang GT2
1. "Isteri aku cakap beberapa tahun lalu ada seorang makcik yang mati akibat disondol babi hutan di kampung tu" - http://basrie.tk

2. "Kami ada kilang jahit bang. Kami tak jahit kat sini." - http://fikirandalamkembara.blogdrive.com

3. "Saya tak pernah diet. Saya tak takut pada gemuk." - http://amyz.cjb.net

4. "Dia selalu suruh curi jualan emak." - http://www.danchan.com/weblog/cheura

5. "Den bagai nak pengsan bilo dongar yang den kantoi laie." - http://ayares151.blogspot.com

6. "Aku hanya ingat warna kuning api menerangi dunia aku dan bau hangus jambul aku terbakar. " - http://www.danchan.com/weblog/harimauj

7. "GRO pun sebut gila babun pada pelanggan yang lari tak bayar perkhidmatannya." - http://mahyudin.blogspot.com

8. " Jadi mungkin sekitar janm 12 tengahari, ada pelajar yang perasan keadaan pelik setelah air mula melimpah tak henti dari shower yang aku terkunci di dalamnya." - http://emmayeayea.diaryland.com

9. "Pernah dulu, seorang makcik tua yang aku anggap betul-betul tidak layak untuk melakukan kerja-kerja ini." - http://ayobkelubi.tripod.com

10. "Biar dia bawa coklat satu kontena untuk pujuk aku, aku tetap nak duduk di dapur." - http://geocities.com/deadkafka

11. "Semalam aku ada Rm100. Tapi semalam, lepas membeli 3 botol arak sebagai santapan berbuka, aku hanya tinggal ini..." dia berkata sambil menunjukan pada aku sekeping duit not RM10. - http://attok.cjb.net

12. "Ditendang ke sana ke mari, untuk dapat balik RM50 tu." - http://jongkang.blogspot.com

13. "Kau nak uji kesetiaan lelaki, kau bawa dia ber- shopping" - http://maxolon.tripod.com

14. "Amin belajar tinggi-tinggi dan lepas ni jadi tauke VCD." - http://kelambu.blogspot.com

15. [Posman sedang bawa. Jika 3/12/2004 jam 12 tgh tidak sampai maka artikel ini akan tertinggal] - http://bluehikari.com

16. "Namun begitu, aku bersyukur kerana aku masih berdiri tegak walaupun seperti manusia tanpa roh." - http://irwandy.blogdrive.com/

17. "Kenapa lama sangat baru dia nak bagi rehat?" - http://didiz.lasso.com.my/

GT Keluaran ini adalah edisi tebal.

7 comments:

Anonymous said...

menarik sungguh draf untuk cover page tu tok!

Op

AyAres said...

GT2... tunggu akan entryku nanti... tidak semegah mana.. tp loghatnya tidak dapat di ubah... den teruskan sajo dongan loghat minang ajo ek TOK?

Hanya menunggu entry tujuh likur.. blom ada idea.. nanti akan sumbat di last minute.. err. tok.. dateline 1 ramadhan tuh dateline antar artikel pd tok kah atau dateline utk apa?

Mahyudin said...

tok rimau, tumpang tanya, penulis2 GT2 ni dishortlisted dari senarai geju yg ramai2 tu ke?. I mean, is the list of contributors selected by a committee, or a group, etc?. atau a contribution from those willing to participate? plss...

Mahyudin said...

Setelah nett kasi aku GT1 tghari semalam, gangguan menyerang aku bertubi2. Aku kluar lunch lambat, aku dituduh gila oleh member serumah, aku hampir2 miss game World Cup qualifying England vs Azerbaijan, ciss tak sabar ku menunggu gangguan ke2 nanti!

Anonymous said...

GT2 lebih tebal, isinya padat, macam kau makan
karipap sardin isi padat, lemak, manis secukup
rasa.

Percayalah.. GT2 lebih panas dan mengancam.

Terima kasih Tok Rimau.

http://basrie.tk
http://www.geocities.com/dugongsenyum/gt2/index.htm

Op said...

GT2 tebal mantap padat...
macam kudis, makin di garuk makin sedap...
semakin ramai yang telah terganggu olehnya
anda?

1kHz said...

assalamualaikum..
aku teringin utk diganggu.. kalau aku nak beli GT2 (dan GT1 sekali) utk area dekat2 KL ni nak carik sapa?